Wilt u ook een uniek en perfect passend zadel?

Voor maatwerk bent u bij Zadelmakerij Hancke aan het juiste adres. Wij werken samen met gerenommeerde bespoke zadelmerken. Deze zadelmakers staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. Het resultaat is een zadel dat 100% aan de noden en wensen van u en uw paard voldoet.
Wij komen ter plaatse uw paard opmeten. Het zadel wordt ontworpen in functie van paard en ruiter, afwerking volledig naar eigen smaak te kiezen.

De zadels staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit, aandacht voor detail en innovatieve ontwerpen welke zorgen voor een ultieme pasvorm en optimale prestaties. 
De Frank Baines zadels zijn beschikbaar in 2 lijnen: The Classic Collection en The Symphony Collection.
Lees meer…


Harry Dabbs Saddle Makers ontwerpt en produceert al meer dan 40 jaar zadels van uitzonderlijke kwaliteit. Harry Dabbs Saddle Makers staat wereldwijd bekend om de productie van kwaliteitszadels voor alle disciplines, veel modellen zijn voorzien van ons populaire ‘Performance Panel’.
Lees meer…


Jeffries is een zadelmerk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit merk
heeft jaren van traditie en ervaring waarmee ze producten ontwerpen en produceren.
Lees meer…


Het zadel zit fantastisch, ik heb nog nooit zo comfortabel gezeten tijdens onze wandelingen! En LuLu was echt op haar gemak….dat zegt al veel.
Anita Muys

Waardering: 5 uit 5.

Zelf je zadel ontwerpen? Met Build My Baines!

Een inkijk in de mogelijkheden van een op maat gemaakt zadel.

%d bloggers liken dit: