Zadels op maat

Wilt u ook een uniek en perfect passend zadel?

Voor maatwerk bent u bij Zadelmakerij Hancke aan het juiste adres. Wij werken samen met gerenommeerde bespoke zadelfabrikanten. Deze zadelmakers staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. Het resultaat is een zadel dat 100% aan de noden en wensen van u en uw paard voldoet.
Wij komen ter plaatse uw paard opmeten. Het zadel wordt ontworpen in functie van paard en ruiter, afwerking volledig naar eigen smaak te kiezen.TreeClix is een compleet nieuw systeem waarmee de breedte van de zadelboom kan worden aangepast om zo mee te ontwikkelen met je paard.

Met Treeclix is het mogelijk het zadel te versmallen en verbreden, zonder dat de boom van je zadel hoeft te worden geperst.
Groot voordeel hiervan is dat de levensduur van je zadelboom aanzienlijk verlengt wordt, doordat het gebruik van TreeClix geen hoger risico van breuk met zich mee brengt, in tegenstelling tot persen.

Heb je een paard welke door het jaar heen gemakkelijk van conditie veranderd, dan kunnen we met TreeClix je zadel steeds mee te laten veranderen. Het gebruik van onderleggers wordt hiermee overbodig en een perfecte pasvorm gegarandeerd!

Dag Tine,
even om te melden dat mijn zadel nu echt goed ligt op Friend. Hij loopt echt beter, vooral in galop is een groot verschil te merken!
Kristien Vaerenbergh

Waardering: 5 uit 5.

Zelf je zadel ontwerpen? Met Build My Baines!

%d