harry dabbsfrankbainesjeffries

 

 

 

 

 

 

 

 

Harry Dabbs verbindt moderne technologie met traditioneel vakmanschap. De zadels bieden ultieme vrijheid voor het paard en optimale ondersteuning voor de ruiter. De bomen van deze zadels laten het paard toe zich optimaal te bewegen.

 

Harry Dabbs beschikt over een vooruitstrevende zadellijn: Future collection. De zadels beschikken over het Future panel met extra veel ruimte voor de schouder. Dit laat een ruimere beweging toe en komt de prestaties ten goede.

 

Alle Harry Dabbs zadels worden volledig op maat en naar wens samengesteld

en zijn verkrijgbaar vanaf 2000€.

 

future avantharry dabbs jumpsaddle fit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit familiebedrijf heeft meer dan 150 jaar ervaring. Alle zadels van Frank Baines worden handgemaakt. Het is geen seriewerk want elke zadelmaker van het atelier is verantwoordelijk voor zijn product. Het zijn zadels van een hoogstaande kwaliteit die worden verkocht in meer dan 20 landen. Via ons zijn ze ook beschikbaar in België.

 

Frank Baines beschikt over een gevarieerd gamma. Alle zadels kunnen tot in detail worden aangepast voor paard en ruiter. Door gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit en door voortdurende innovatie behoren de zadels van Frank Baines tot de topklasse. 

 

Frank Baines saddlery wint regelmatig prestigieuze prijzen zoals' Best Made Saddle' en 'Best New Product Award' van The British Equestrian Trade Association en op Spoga Horse te Keulen. 

 

Alle Frank Baines zadels worden volledig op maat en naar wens samengesteld

en zijn verkrijgbaar vanaf 2300€.

 

 

 

 

zadelmakerzadelmaker
edessaomnigalliardunion lux

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze zadelmaker ontwikkelt zelf de bomen voor zijn zadels en is gekend voor zijn buitengewone pasvorm. Voor elke conformatie biedt Jeffries een passend model. Door de wolgevulde panels kunnen deze zadels aangepast worden aan de rug het paard. 

 

Jeffries beschikt over dressuur-, spring-, en veelzijdigheidzadels in een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

 

De zadels zijn verkrijgbaar in 3 kleuren, afwerking naar wens vanaf 1836€.

 

 

jeffries dressagejeffries GPjeffries jumpjeffries liberty gp

 

 

 

Toekomstlaan 12
8670 Koksijde

Terneuzenlaan 11
9000 Gent

0032 473 567 35

zadelmakerij@gmail.com

Open op afspraak